pagina-content

WELKOM BIJ PACIFIC SOUND SOLUTIONS!

Maak kennis met...

Staat er binnenkort een verjaardagsfeest voor de deur? Of eerder een huwelijk, jubileum of personeelsfeest? Of je wil gewoon een leuke fuif organiseren? Dan ben je bij Pacific Sound Solutions aan het juiste adres!

Je kan ons namelijk inhuren op al je evenementen. Als ultieme DJ partner verzorgen wij de muziek tot in de puntjes! En wij beperken ons niet tot 1 genre. Rock, pop, metal, electronic, RnB, Blues,... Alles wat je maar kan bedenken, laten wij door de boxen klinken. Momenteel werken wij met meerdere Dj's.

Ook op vlak van installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij voorzien alles wat nodig is om er een echt feest van te maken.

Nieuw : Vanaf heden kun je nu ook bij ons terecht om de volledige gatering van je feest te laten organiseren door ons. Wij verzorgen u feest van A tot Z op gebied van eten aan heel scherpe democratische prijzen. Van aperitiefhapjes tot aan het dessert kun je door ons laten doen terwijl U het feest kan bijwonen. U zal dus op U eigen feest ook zelf kunnen genieten terwijl alles door ons wordt verzorgt.

Ambiance, plezier en tevredenheid is waar Pacific Sound Solutions voor staat!

Interesse? Of had u graag meer info gewenst?

Neem gerust contact met ons op via het nummer +32 (0)494 78 94 47 of psswvl@telenet.be voor prijsoffertes of boekingen.